comicart.gr Αρχική σελίδα comicart.gr
Comicart.gr forum

Συχνές ΕρωτήσειςΣυχνές Ερωτήσεις   ΑναζήτησηΑναζήτηση   Κατάλογος ΜελώνΚατάλογος Μελών   Ομάδες ΜελώνΟμάδες Μελών   ΕγγραφήΕγγραφή 
 ΠροφίλΠροφίλ   Συνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σαςΣυνδεθείτε, για να ελέγξετε την αλληλογραφία σας   ΣύνδεσηΣύνδεση 

Μυθομανία αλα Ελληνικα....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    comicart.gr Αρχική σελίδα -> Γενικότερα
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Juntaro

Ένταξη: 16 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2007 10:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Μυθομανία αλα Ελληνικα.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και δεν βλέπω να έχει αναφερθεί εδω ακόμα.. Σας δίνω λίνκ στο φόρουμ απο οπου ξεκίνησε όλη η συζήτηση.

Τοπικ στο forum Anime.gr

Τα παιδιά εκει εχουν ανεβάσει σκαναρισμένα τα άρθρα, φωτογραφίες των δήθεν βραβείων του κ. Αυγερινου, εχουν επικοινωνήσει με τις εφημερίδες και πόσταραν και στο φόρουμ του Ποντικιου or whatever, απο οπου δεν ελαβαν καμια σοβαρη απάντηση, έφαγαν ban/ξε-ban (ετσι να περναει η ωρα) μερικοί..

Είναι απίστευτο τι μπορεις να καταφέρεις με λίγα κοννέ σε 2 εφημερίδες και μερικά ψέμματα. Το τρομακτικό ειναι οτι κόσμος που δεν εχει καμια απολυτως σχεση με το θεμα, θα το πιστευε και θα χαιρόταν κιολας.

Το θέμα σας το δείχνω για να ακούσω τις γνώμες σας και όχι επειδη αναφέρεται σε anime και manga, αλλα επειδή μας αφορά όλους. Οσους ασχολούνται με τον χώρο της τέχνης γενικότερα.

Αυτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sergiokomic

Ένταξη: 04 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 26, 2007 10:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γ@ΜΑΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙΕ Γ@ΜΩ ΤΣΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝΕ ΦΑΝΕ ΝΑΟΥΜ....

ή μηπως όχι??
nihilio

Ένταξη: 02 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 12:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος υπάρχει (υπάρχουν άπειρα horror stories για την πάρτη του και όχι, δεν είναι ένας αστικός μύθος, τον έχω γνωρίσει στο παρελθόν), ευτυχώς με έκανε και γέλασα αυτή τη φορά.
KOM

Ένταξη: 29 Απρ 2006
Τόπος: Discworld, Trolls head bar

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 2:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτα ειναι.

Αναφερω οτι αποεδω και περα εγω εχω κερδισει 3 Harvey, 2 Eisner, 6 Oscar και 4 Μητσο.

Παω να τα βαλω στο βιογραφικο μου.

Ένταξη: 16 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 5:05 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOM έγραψε:
Αυτα ειναι.

Αναφερω οτι αποεδω και περα εγω εχω κερδισει 3 Harvey, 2 Eisner, 6 Oscar και 4 Μητσο.

Εγω εχω ταξιδέψει στο διάστημα! Χα! Beat that.
Αλλα δυστυχώς όλα τα αρχεία που είχαν καταγράψει το ταξίδι μου καταστράφηκαν μυστηριωδώς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mitsos_k

Ένταξη: 28 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 6:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KOM έγραψε:
Αυτα ειναι.

Na se diorthoso. Synolika soy exo dosei 5 Mitsos awards, mallon xehnas to Lifetime of some achievement award pou sou edosa tin Kathari Devtera toy 2003.
sergiokomic

Ένταξη: 04 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 7:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-Φιλε φυγε γιατι εχω 3 Dan!

-Και γω 3 Ardan εχω παρει και ειμαι νταξ.....
KOM

Ένταξη: 29 Απρ 2006
Τόπος: Discworld, Trolls head bar

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 1:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mitsos_k έγραψε:
Na se diorthoso. Synolika soy exo dosei 5 Mitsos awards, mallon xehnas to Lifetime of some achievement award pou sou edosa tin Kathari Devtera toy 2003.

Λες για εκείνη τι λιτή τελετή στο Λυκαβηττό που ήρθε και ο πρόεδρός της δημοκρατίας και χάρηκε τόσο με την βράβευσή μου που με έχρισε ιππότη, μου έδωσε το κλειδί της πόλης, βρήκα θεραπεία για το καρκίνο του προστάτη και μου έκατσε η Σακίρα?

Ωραίες εποχές.

Τόπος: Psarevontas pestrofes sto sintribani....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 1:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά δεν είναι τίποτα παιδιά μου. Εγώ έπαιξα thumbwrestling 2 στα 3 με τον Θεό και τον νίκησα και πήρα την θέση του Smile

Πολύ πράσινος ο τυπάκος όμως.

Diabolus fecit, ut id facerem!
Οταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι
~Βάιος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lord_Makro

Τόπος: Αγρίνιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 4:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απίστευτο... είχα διαβάσει το άρθρο στο TV Έθνος και εντυπωσιάστικα και σκεφτόμουν να ανοίξω ένα θέμα εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες!
Και απ' ότι κατάλαβα είναι γιός του Κάρολου Μπρούσαλη που γράφει στο Έθνος;

Πάω τώρα να φορέσω το σμόκιν μου για να παραστώ σε μια ακόμα βράβευσή μου... Cool
ditikos

Τόπος: Psarevontas pestrofes sto sintribani....

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 27, 2007 8:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ταγιεράκι ... ταγεράκι...

Diabolus fecit, ut id facerem!
Οταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι
~Βάιος
Επιστροφή στην κορυφή
spi_der

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 28, 2007 11:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφερον στορυ, με potential για γαματο θριλερ-σεναριο.(οχι, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα:η ιστορια ενος τυπου που δομειται απο τις διηγησεις τρομου οσων διασταυρωθηκαν με την τροχια του:it's Ripley meets Rashomon).
Παντως το εντυπωσιακο στοιχειο για μενα ειναι η εντονη αντιδραση ενος μικρου αλλα vocal κοινου σε κατι που φαινεται να ειναι καραμπινατο ρουσφετοδημοσιευμα ελεω μπαμπακα.Το ερωτημα αν ο μπαμπας ξερει ποσο φιδεμπορας ειναι ο γιος του, ειναι και το μονο που μπορει να φωτισει το κατα ποσον οι εφημεριδες εχουν γραμμενη τη δεοντολογια κατα 50% η κατα 100%.Γιατι καπου μεταξυ των δυο ποσοστων κυμαινονται σιγουρα, αυτο το ξερει ο καθενας μας απο αλλα δημοσιευματα των οποιων το αντικειμενο κατεχει.
Αν υπηρχε η ιδια αντιδραση κι απο αλλες ομαδες και για αλλες ανακριβειες, ισως να ειχαμε και εναν Τυπο που δεν θα λειτουργουσε απλως σαν pimp για dvd.
Επιστροφή στην κορυφή
Vetus

Ένταξη: 26 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 1:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

spi_der έγραψε:
Αν υπηρχε η ιδια αντιδραση κι απο αλλες ομαδες και για αλλες ανακριβειες, ισως να ειχαμε και εναν Τυπο που δεν θα λειτουργουσε απλως σαν pimp για dvd.

To θέμα αυτό σηκώνει μεγάλη συζύτηση, η οποία έχει γίνει εκτενώς και σ' άλλα forums για το θέμα αυτό. Γι' αυτό θα 'μαι συνοπτικός:

Όταν βγαίνει η Πάρις Χίλτον σε διάφορα περιοδικά και δηλώνει ότι είναι η πιο σέξυ γυναίκα στην ιστορία που όλοι οι άντρες θα 'θελαν να κοιμηθούν μαζί της δεν σε κόφτει καθόλου.

Όταν, όμως, ασχολείσαι με τα anime (για τα οποία πέραν τ' ότι έχει ήδη δημιουργηθεί μια τελείως λανθασμένη εικόνα στην Ελλάδα π.χ. εξαιτίας των hentai που μοίραζε το FREE βαφτίζοντάς τα manga, υπάρχουν κι άτομα που επωφελούνται από την ξαφνική ζήτηση του κόσμου για anime με τελείως αθέμιτο τρόπο π.χ. από ένα συγκεκριμένο άτομο που πουλούσε fansubs* σε τρελές τιμές) και βγαίνει σε γνωστά έντυπα ένας μυθομανής πρώτης διαλογής να ισχυρίζεται ότι φτίαχνει anime για την πλάκα κι άλλα τέτοια κουλά είναι λογικό να ξεσηκωθείς μαζί με την υπόλοιπη, ελληνική anime κοινότητα.

Και μπορεί σ' εσένα που 'σαι σκεπτόμενο άτομο να σου φαίνεται το άρθρο για τον Αυγερινό οφθαλμοφανές ψέμα, υπάρχουν όμως εκεί έξω αρκετά άτομα που θα το 'χαβαν άνετα. Ειδάλλως, δεν θα υπήρχαν άτομα που να χρωστάνε στις τράπεζες επειδή νόμιζαν ότι είναι τρελή ευκαιρία η τάδε προνομιακή κάρτα που σου δίνει μπόνους με διάοφορες αγορές. Και ναι, είμαι παντελώς άσχετος με ό,τι αφορά τις τράπεζες αλλά δεν χρειάστηκε κανείς να μου πει ότι τέτοιου είδους προσφορές είναι παγίδες για μου κατασχέσουν στην συνέχεια το σπίτι μου. Συγνώμη που με την τελευταία παράγραφο βγήκα εκτός θέματος.
Επιστροφή στην κορυφή
spi_der

Ένταξη: 04 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 29, 2007 1:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβες: επειδη κι εγω ειμαι ασχετος απο anime, κι εγω μια χαρα θα το'χαβα! Νταξει, θα διεκρινα τις μικρες δοσεις υπερβολης που υπαρχουν παντα στις δημοσιογραφικες αποδοσεις, αλλα περαν τουτου θα ελεγα "μπραβο του το παλικαρι".
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    comicart.gr Αρχική σελίδα -> Γενικότερα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης